Mijn naam is Gitte Speltincx. Samen met Jeroen hebben wij een koningswens, Aden-Roar en Alix-Mado.

Wij wonen in een heel leuk huisje aan het water in het mooie Sint-Jozef te Rijkevorsel. 

In het middelbaar volgde ik kunstonderwijs en leerde er schilderen, ruimtelijk denken en werken, druktechnieken en nog zo veel meer. Daarna besliste ik om verder te studeren in Brussel en behaalde er mijn diploma Plastische Kunsten. Dit richtte zich voornamelijk tot de grafische sector. Tot op de dag van vandaag een wereld die niet meer weg te denken is uit onze leefwereld.

Vrijwel onmiddellijk heb ik mijn diploma aangevuld met een lerarenopleiding. Ik koos liever voor enige zekerheid dan het onzekere 'kunstenaarsbestaan'.

Zo belandde ik in het onderwijs en sta ik al 20 jaar met veel zin voor de klas in het kunstonderwijs.

Een super boeiende job waar ik mijn creativiteit optimaal kan ontplooien. Tieners zien openbloeien door hun beeldend werk. Ze zien groeien door wat jij hen bijbrengt geeft mij heel veel voldoening. Doen wat ik graag doe, elke dag opnieuw.

Vanuit dit creatief perspectief is de fascinatie voor tattoos ontstaan. Het plaatsen van een mooie tattoo vraagt het nodige geduld en precisiewerk. De techniek beheersen en mensen gelukkig maken. Via een mooi plaatje, een emotioneel aandenken of wat dan ook.

Mensen triggeren om iets uniek voor hen te creëren.